Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Безкоштовна доставка по Україні.
Детальніше
Замовити дзвінок

Популярні аксесуари для кухні

Популярні аксесуари для кухні

На кухні повинен бути той мінімальний набір аксесуарів, який не тільки спростить процес приготування їжі та допоможе підтримувати порядок, а й додасть їй комфорту та затишку. Прогрес невблаганний, з'являються нові гаджети та пристосування, які, на нашу думку, обов'язково повинні «поселитися» на нашій кухні. У нашому огляді найкорисніші аксесуари для кухні, які можна купити у торговій мережі.

Рейлінги на стіну

Це тонкі труби для гачків, які здатні зробити стінку максимально функціональною. На гачках можна розмістити столові прилади, чашки, прихватки та інші корисні предмети. Рейлінги допомагають максимально раціонально використовувати простір, що є особливо актуальним для невеликих кухонь. Для великих приміщень рейлінги можуть використовуватися як ефектний декор, хоча його можна підібрати в колір стіни, що зробить аксесуар абсолютно непомітним.


Ножі на магнітах

Магнітний тримач – чудовий органайзер для ножів, який дозволить зберегти їх гострими максимально довго. У цьому випадку вони не контактують з іншими предметами та поверхнями, тому затупити їх буде складніше. Розташовують такі органайзери в місцях, де менша ймовірність зачепити їх.


Дошка для записів

Стильний аксесуар, який сьогодні можна зустріти не лише на кухні. Для яких цілей він потрібний на кухні? Варіантів багато. По-перше, безперечно, це рецепти. Швидко записати на дошці рецепт, що сподобався, і готувати при необхідності поглядаючи в «шпаргалку» – хіба це не зручно? А ще дошку можна використовувати для романтичних записок, нагадувань дітям. Останні, напевно, швидко знайдуть їй застосування, що обов'язково пожвавить кухню.


Вбудована сушка

Органайзер, який дозволяє раціонально використовувати кухонний простір. Це універсальні пристрої, які можуть складатися з декількох секцій, де можна зберігати ножі, обробні дошки, склянки. Гігієнічність такого способу зберігання – ще одна перевага сушки. У нашому інтернет-магазині можна купити вбудовану сушку, яка складається з трьох секцій: для зберігання ножів, обробних дощок, склянок. Сушка Leomikao ML-01 GM виготовлена з нержавіючої сталі з PVD-покриттям, що гарантує ефективний і тривалий захист від подряпин та пошкоджень. За міцністю таке покриття можна порівняти із сапфіром.


Дошка з перфорацією

Виглядає надзвичайно і дуже сучасно, тому підійде для інтер'єрів, створених у дусі часу. Дошка не тільки захищає стіну від забруднень, але й надає можливість зберігати будь-що. Для цього використовуються гачки, які можна повісити у будь-якому місці цього корисного аксесуара. Сама дошка універсальна та мобільна – її можна швидко перемістити у потрібне вам місце.


Підставка для планшета

Планшет на кухні – це джерело рецептів та гарного настрою. Та й інакше в наш час цифрових технологій і бути не може. Підставка допоможе розмістити гаджет у безпечному та зручному для перегляду місці.


Контейнери-органайзери для холодильника

Рано чи пізно у вашому холодильнику виникне дефіцит вільного місця. На допомогу прийдуть спеціальні контейнери, які дозволять компактно розмістити будь-які продукти. Виробники пропонують контейнери із пластику та скла, будь-яких розмірів та форм.


Організатор на бічну стінку холодильника

Він дозволить задіяти бічну стінку холодильника, яку тепер можна використовувати для зберігання різноманітних аксесуарів. Виробники пропонують органайзери, які кріпляться на присосках та магнітах.


Ножиці для різання трав

Спеціальні ножиці, які зроблять процес різання трав як ніколи досконалим. Вони розроблені для того, щоб забезпечити різання трави в декількох місцях і справляються навіть із найдрібнішою сировиною. Незалежно від того, чи працюєте ви із зеленою цибулею, розмарином, кінзою або морськими водоростями, ці ножиці завжди забезпечують точні розрізи завдяки секції лез з нержавіючої сталі. Коли ножиці не використовуються, для безпеки та чистоти використовуйте кришку, що додається до девайсу.


Слайсер для кавуна

Кавун – приголомшливі літні ласощі, які стають ще смачнішими, якщо розрізати його на скибочки. Робити це вручну дуже незручно. Пропонуємо вам цей геніальний інструмент, який вставляється в кавун і швидко нарізує його на маленькі кубики. У комплект також входить ложка, якщо вам потрібні динні кульки!


Бамбукова обробна дошка з контейнерами

Дошка, яка використовується як портативна стільниця. Її можна розмістити на кухонному столі, що дозволить нарізати інгредієнти майбутнього кулінарного шедевра сидячи. Обробна дошка має отвір, через який все, що ви ріжете, можна легко розкласти по окремих контейнерах, що спрощує процес.


Змішувач кухонний з подачею фільтрованої води

Наявність такого змішувача на кухні значно спрощує життя, якщо ви звикли пити фільтровану воду. Для цього на ньому передбачено два важелі: праворуч та ліворуч. На виливі присутній додатковий носик для подачі фільтрованої води. Таким чином, виключається змішування питної води з водопровідною, яка все частіше використовується для господарських цілей. Купити змішувач для кухні з подачею фільтрованої та водопровідної води можна у нашому інтернет-магазині.



Вакуумний пакувальник

Незамінний девайс для кухні, який збереже продукти свіжими протягом тривалого часу. Підходить як для звичайного зберігання, так і для заморожування.


Піднос над раковиною

Цей практичний пристрій буде гарним рішенням для маленької кухні, адже простір над мийкою часто залишається вільним. На дошці можна різати овочі та фрукти, одразу складаючи їх у зручну чашу. Деякі підноси можуть бути оснащені друшляком.



Сушарка зі зливом

Чи неправда, просте, але таке потрібне рішення. Ця розсувна сушарка встановлюється біля раковини та заощаджує ваш час. Змінюйте її розміри відповідно до ваших потреб, а вода видалятиметься через злив, не накопичуючись у піддоні.


Візок із кухонним островом

Візок із кухонним островом буде чудовим доповненням до вашого кухонного ансамблю. Візок виступає в ролі візировочного візка і шафи для зберігання. Візок-острів – це абсолютно мобільний пристрій, у якого є колеса, що блокуються, а міцна верхня частина служить ідеальною основою для приготування страв. Ви також можете персоналізувати візок, додавши тримач для серветок, вішалку для рушників, стільницю з масиву дерева і т.д.


кухня, аксесуари, сушіння, рейлінги, контейнери, органайзери, слайсери

Коментарі
Схожі статті
02.04.2023
Подрібнювачі харчових відходів: переваги та недоліки
Подрібнювачі харчових відходів: переваги та недоліки
Ви, напевно, будете здивовані, дізнавшись, що подрібнювач харчових відходів або диспоузер був винайдений у далекому 1927 році. Йог..
01.04.2023
Як вибрати подрібнювач харчових відходів
Як вибрати подрібнювач харчових відходів
Кухонний подрібнювач харчових відходів (диспоузер) – пристрій для подрібнення залишків продуктів: овочів, фруктів, кісток тощо. То..
03.04.2023
Як вибрати змішувач для кухні
Як вибрати змішувач для кухні
Кухня є лідером із споживання води, тому змішувач тут задіюється десятки разів на день. Від надійності та зручності змішувача зале..